Over ons

Lekker

Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat ons schepijs tantoe lekker is en dat proef je! Ook zorgen wij met onze specials voor de lekkerste smaakcombinaties die je zeker verrassen.

Duurzaam

De door ons ontworpen ijsfietsen zijn niet alleen leuk maar ook heel duurzaam. De ijsbekertjes en lepeltjes zijn volledig plastic vrij en de fiets zelf gebruikt alleen maar groene stroom! Wat ons betreft dus geen vieze uitlaatgassen in de straten en parken als je een lekker ijsje komt tjappen.

Flexibel

Wij houden het makkelijk en simpel. Of je nu 10 ijsjes wilt voor een (kinder)feestje, 10.000 ijsjes voor een festival of iets daar tussenin, wij komen graag bij je langs. En dat is nog eenvoudig te reserveren ook via de website. Selecteer je datum en het aantal ijsjes, dan krijg je gelijk de prijs en kan je de afspraak inboeken.

Digitaal

Naast het maken van een afspraak op onze website hebben we ook een handige app waar je real-time kunt zien waar we rijden. En heb je zin in een ijsje dan kan je het ons laten weten via de app en als het kan komen we zo snel mogelijk bij je langs. Of stel een locatie in, bijvoorbeeld thuis of je werk en dan ontvang je een push berichtje als we bij je in de buurt zijn!